Κατηγορίες
πολιτική

Γκυρίνης στον Χ. Καφτεράνη:”Εγώ το θεωρώ σίγουρο ότι θα είμαστε διοίκηση την επόμενη ημέρα”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑργότερα στην “Περισκόπηση” θα μπορείτε να δείτε και το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη Γκυρίνη.

Συνέντευξη παραχώρησε πριν από λίγη ώρα στον Χάρη Καφτεράνη (στο πλαίσιο της σαββατιάτικης εκπομπής του στο “Ράδιο Αλεξάνδρεια”) ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Ο Π. Γκυρίνης, ο οποίος με γραπτή του δήλωση πριν από 6 μέρες έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος, αναφέρθηκε με συντομία στην κίνηση της οποίας είναι επικεφαλής και στην οποία μέχρι τώρα συμμετέχουν και οι Γ. Απατσίδης, Ν. Μπρουσκέλης & Κ. Ναλμπάντης ενώ έκανε μια πρώτη αναφορά στο συνδυασμό του – τον οποίο όπως είπε θα παρουσιάσει σύντομα με μια συνέντευξη τύπου.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Έκανε αναφορά στα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός του, εξαπέλυσε ευθείες βολές στη νυν διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας για τον τρόπο λειτουργίας της σε συγκεκριμένα θέματα, είπε πως “η ανησυχία των δημοτών είναι δεδομένη και διάχυτη” για όσα συμβαίνουν γενικότερα ενώ έκανε άνοιγμα και στην αριστερά (με την ευρύτερη έννοια του όρου) λέγοντας ότι “χρόνια τώρα κάποιες ιδέες της αριστεράς ήταν στο περιθώριο, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να τις συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας … επιβάλεται σύνθεση απόψεων“.