Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο Φίλιππος Βέροιας διαψεύδει τις φήμες περί οικονομικών προβλημάτων

filippos veroias basketΑπό την Διοίκηση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνονται τα εξής : «Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα (18/1) της ομάδας μας με την ΑΕΚ, συγκεκριμένες ιστοσελίδες, οι οποίες μετέδιδαν ζωντανά τον αγώνα μέσω του διαδικτύου, ανέφεραν συνεχώς ότι ο Φίλιππος Βέροιας παρουσιάστηκε ελλιπείς λόγο μη πληρωμής των παικτών του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό του φίλαθλου κόσμου.

Αναγκαζόμαστε, για τελευταία φορά να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και τα όσα δημοσιεύτηκαν και ακούστηκαν πριν αλλά και κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα περί μη πληρωμής παικτών και οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Διευκρινίζουμε ότι …… οι παίκτες Ακεψιμαϊδης, Κασαμπαλής και Μοτσιόπουλος ήταν εκτός αποστολής λόγο τραυματισμού, ο Μπρόζος λόγο στράτευσης και ο Βασιλείου λόγο σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Για τους τρείς πρώτους τα νέα είναι ευχάριστα αφού σύμφωνα με το ιατρικό team της ομάδας θα είναι διαθέσιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (25/1) στην έδρα μας.

Καλούμε λοιπόν όλους όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τον Φίλιππο Βέροιας να φροντίζουν να ενημερώνονται σωστά από τους ανθρώπους της ομάδας μας ώστε να έχουν σωστό ρεπορτάζ και όχι να διασπείρουν φημολογίες.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ο Φίλιππος Βέροιας ΕΙΝΑΙ μια υγιείς οικονομικά ομάδα και θα συνεχίσει να είναι παρά τις δυσκολίες των καιρών. Πορεύεται πάντα με εντιμότητα και υπερηφάνεια στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλήματος και δεν γίνεται υποχείριο κανενός.

Η ομάδα μας διαθέτει πολύ έμπειρο ροστερ, ίσως ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας και αυτό το απέδειξε κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα, όπου ΜΟΝΟ με 8 παίκτες κατάφερε να αντιμετωπίσει την πλήρη ΑΕΚ και αν δεν γινόντουσαν μικρά λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση έχει καταβάλει κανονικά τις πληρωμές στους παίκτες, συγκεκριμένα οι τελευταίες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δελτίο τύπου, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προβεί ξανά σε πληρωμές, όπως έχει φροντίσει να ανακοινώσει στους παίκτες.

Αφήστε λοιπόν τον ΥΓΕΙΗ Φίλιππο Βέροιας να πορευθεί στο πρωτάθλημα και ασχοληθείτε με άλλες ομάδες που ίσως έχουν πραγματικό οικονομικό πρόβλημα.»