Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ε.Σ. Αλεξάνδρειας: ανακοίνωση – υπενθύμιση σχετικά με τον ΟΑΕΕ και πλειστηριασμούς

emporikos_syllogosΑγαπητοί Συνάδελφοι,

Tο Νομοθετικό τερατούργημα (εφεύρεση της Δικομματικής Κυβέρνησης), που αφορά τον πλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας μας έναντι χρεών προς το ασφαλιστικό μας ταμείο, υπάρχει τρόπος να το σταματήσουμε! Αντιδράμε με όλα τα νόμιμα μέσα.

Έτσι όσοι από εσάς, έχουν οποιαδήποτε οφειλή προς τον ΟΑΕΕ και όχι μόνο, να προσέλθουν στα γραφεία του Ε.Σ., ώστε εάν ενδιαφέρονται, να υπογράψουν τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΑΕΕ (για τις υψηλές και παράνομες εισφορές, τις απαράδεκτες προσαυξήσεις, τη μη κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής ασφάλειας και τη διαγραφή του χρέους για τον λόγο αυτό, κλπ.), αλλά και την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ώστε να προστατευθούν από μελλοντικούς πλειστηριασμούς από το Κ.Ε.Α.Ο. ( Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών).

Οι επιστολές προς τα γραφεία του ΟΑΕΕ (Βέροια), θα υπογράφονται από τους ενδιαφερόμενους και θα αποστέλλονται συγκεντρωτικά από τον Εμπορικό Σύλλογο, για να λάβουν Αριθμό Πρωτοκόλλου, και στη συνέχεια να σταλούν προς το ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κωστόπουλο Αναστάσιο στο τηλ. 6984753900 (whatsup) και στο email: aixmitasos@yahoo.gr

Για τις ενέργειες της Ομάδας Ανασφάλιστων Ελεύθερων Επαγγελματιών, μπορείτε να ενημερωθείτε στο blog της ομάδας:http://oaeevictims.blogspot.gr

Στα γραφεία του Ε.Σ. μπορείτε να προσέλθετε από τις 3 Ιανουαρίου 2014.

Κάθε Τετάρτη από 08/01/2014 έως 26/02/2014, θα βρίσκεται ο αρμόδιος υπάλληλος του ΟΑΕΕ στα γραφεία του Ε.Σ. για θεωρήσεις βιβλιαρίων ασθενείας.

ΤΟ Δ.Σ.