Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήλωση Παπανώτα για τον εκτός έδρας αγώνα του Α.Σ Λευκαδίων με τον Αμπελωνιακό

ppnleykadiaΣτην παρούσα στιγμή και μετά από αγωνιστική απραξία 20 ημερών, πρωταρχικός μας στόχος είναι να βρούμε άμεσα τον ρυθμό μας.

Με αυτή την σημαντική παράμετρο, για μας το παιχνίδι της Κυριακής, είτε παίζουμε με τον Αμπελωνιακό, είτε με την Λαμία, έχει την ίδια επικινδυνότητα. Δεν κρίνουμε τον αντίπαλο από την βαθμολογική του θέση. Με την εμπειρία μου θεωρώ ότι αυτά είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια, ειδικά όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας.

Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί απέναντι στον Αμπελωνιακό, ο οποίος μετά το πολύ καλό αποτέλεσμα που είχε την περασμένη Κυριακή, θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός.

Αντιμετωπίζουμε σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς θα απουσιάσει, λόγω καρτών, ο Μπρέγκου και λόγω τραυματισμού ο Ζαρογιάννης. Προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Παρσόπουλος, Παναγιώτης και Μάκης Μισαηλίδης και Πίτος, η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και τα παιδιά που θα τους αντικαταστήσουν είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.