Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Γιώργος Τραπεζανλίδης: “Θέλουν να προκαλέσουν βλάβη στη φήμη και την αξιοπιστία της Διοίκησης”

trapezanlidisΑνακοίνωση του πρόεδρου του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας κου Γ. Τραπεζανλίδη με αφορμή τα όσα φημολογούνται περί οικονομικών προβλημάτων . Αναλυτικά τα όσα ανέφερε :

«Με αφορμή τα διάφορα δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς και διάφορες φήμες που κυκλοφορούν διάσπαρτες για τυχόν οικονομικά προβλήματα, τη μη πληρωμή των παικτών και την αποχώρηση τους από την ομάδα θέλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ομάδας και του κόσμου μας, δεν θα περάσει.

Θέλω να τονίσω ότι η ομάδα από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει πέντε (5) φορές στην Αθήνα και δυο (2) φορές στην Πελοπόννησο για τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Επίσης αυτό το Σάββατο θα έχουμε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δηλαδή σύνολο οκτώ (8) μετακινήσεις με συνολικό κόστος περίπου 20.000 ευρώ. Τα ποσά αυτά καταβλήθηκαν. Ο Φίλιππος Βέροιας ΕΙΝΑΙ μια υγιείς οικονομικά ομάδα και θα συνεχίσει να πορεύεται με εντιμότητα και υπερηφάνεια στο δύσκολο δρόμο του. Παρά λοιπόν τις δυσκολίες που η Διοίκηση ΕΙΝΑΙ σε θέση να τις ξεπερνά, τη βδομάδα που διανύουμε καταβάλλονται οι πληρωμές των παικτών.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσουμε κάποιους τυχάρπαστους τρίτους, που με αναληθή και συκοφαντικά δημοσιεύματά ή με διάχυση φημολογίας να αναφέρονται σε τυχόν οφειλές της Διοίκησης με στόχο να προκαλέσουν βλάβη στη φήμη και την αξιοπιστία της. Ας προσέξουν πολύ καλά…

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, προκειμένου ο Φίλιππος να είναι ανταγωνιστικός και να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και όλους όσους βρίσκονται συνεχώς δίπλα στην ομάδα, ειδικά τους φίλαθλους που συμπαραστέκονται στην ομάδα μέσα στο γήπεδο. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ο Φίλιππος θα είναι δυνατός και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.»