Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Παναγιώτης Γκυρίνης

gyrinis3Με ανακοίνωσή του που εστάλη πριν από λίγο στα ΜΜΕ ο Παναγιώτης Γκυρίνης (πρώην αντιδήμαρχος Αντιγονιδών) έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κατέλθει στις εκλογές του Μαΐου του 2014. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Ώρες ευθύνης

Σε εκατό περίπου ημέρες από σήμερα είναι το δεύτερο, το πιο κρίσιμο ραντεβού όλων μας για το μέλλον του δήμου Αλεξάνδρειας. Οι εκλογές του Μαΐου είναι κομβικές και θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου μετά από μια χαμένη τετραετία.

Η συγκυρία της πρώτης τετραετίας που διανύουμε ανέδειξε τοπικούς εγωισμούς, προσωπικές επιδιώξεις, ιδιοτέλειες, αλαζονείες, αυταρχισμούς, ευνοιοκρατίες, ωχαδερφισμούς, εξόφληση προεκλογικών γραμματίων και πελατειακών σχέσεων, που όλα μαζί οδήγησαν τον Δήμο μας στην υποβάθμιση, την εγκατάλειψη των χωριών και της πόλης και την συνολική παρακμή.

Ύστερα από εξαντλητικό διάλογο με πολλούς συμπολίτες που έχουν κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, με φορείς και συλλόγους και έχοντας υπόψη μας το βάρος της ευθύνης του εγχειρήματος που αναλαμβάνουμε ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ότι με ένα επιτελείο ικανών ανθρώπων, νέων και παλαιότερων, με όρεξη για δουλειά, με εμπειρία και ενθουσιασμό είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας με έναν Συνδυασμό που κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ.

Εγώ και οι συνεργάτες μου δηλώνουμε παρόντες στην μεγάλη πρόκληση και θέτουμε τις δυνάμεις μας στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Γκυρίνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας