Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

“Το κοριτσάκι με τα σπίρτα” του Χ.Κ. Άντερσεν παρουσίασαν τα παιδιά του Ειδικού δημοτικού Σχολείου- Νηπιαγωγείου

DSCN3002Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, γεμάτη από γονείς, συμπολίτες/ισσες και φίλες/ους του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου οι μαθητές/τριες του Ειδικού δημοτικού Σχολείου- Νηπιαγωγείου παρουσίασαν τη μουσικοκινητική παράσταση «Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα

Οι μαθητές/τριες συμμετείχαν με ζωντάνια, πολύ χαρά και κέφι στη μουσικοκινητική παράσταση, βασισμένη στο βιβλίο του Χάνς Κρίστιεν Άντερσεν η οποία ήταν κατάλληλα διασκευασμένη και προσαρμοσμένη στις δυνατότητες και απαιτήσεις των μαθητών μας.

Το βιβλίο του Κρίστιεν Άντερσεν είναι πολύ επίκαιρο στην σημερινή εποχή που πολλά παιδιά δεν έχουν καθημερινά φαγητό και πεινάνε .

Το σκηνικό, οι ειδικές θεατρικές παρεμβάσεις, η μουσική, τα τραγούδια, το κέφι και ο αυθορμητισμός των μαθητών/τριών μας έδωσαν στη γιορτή μας, όπως κάθε χρόνο, ένα ιδιαίτερο νόημα και μήνυμα, σκορπίζοντας συγκίνηση και ευχαρίστηση σε όλους τους συγγενείς και φίλους των παιδιών, που παρακολούθησαν την παράσταση.

Τα μηνύματα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής μας ήταν απλά αλλά συμβολικά για τις μέρες μας.

Η γιορτή μας έκλεισε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και την εμφάνιση του Αϊ- Βασίλη για το μοίρασμα των δώρων στα παιδιά ,που τα έκανε ιδιαίτερα χαρούμενα και εκδηλωτικά.

Στην αρχή της γιορτής ο Διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε την Κοινωνική Λειτουργό κ.Οικονομίδου Έφη για τα 10 χρόνια προσφοράς και αγάπης που απλόχερα έδωσε στους μαθητές/τριές μας αυτά τα χρόνια δίνοντάς της έναν πίνακα με φωτογραφίες από δραστηριότητες του σχολείου ενώ ο Σύλλογος Γονέων της προσέφερε μια ανθοδέσμη εκφράζοντας τις ευχαριστίες και την αγάπη του.

Μια όμορφη και συγκινητική στιγμή που είναι και η «πραγματική πληρωμή» για τους εκπαιδευτικούς .

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον κ. Δήμαρχο Δημητριάδη Φώτιο, και τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας-Ναούσης και Καμπανίας Πατέρα Θεόδωρο.

Ευχαριστούμε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ ΗΜΑΘΙΑΣ ,το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ «Ο ΓΙΓΑΣ» του Σιώπη Γιώργου στη Αλεξάνδρεια και το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για τη χορηγία των δώρων που μοίρασε ο Άγιος Βασίλης.

Ευχαριστούμε το Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας για τον παρουσία του Άγιου Βασίλη στην εκδήλωση όπου μοίρασε και τα δώρα στους μαθητές /τριες αλλά και για τη δωρεά χυμών και κεϊκ στους μαθητές /τριές μας

Ευχαριστούμε το κ.Καραπατσάκη Νίκο για τη δωρεάν Βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και την προσφορά σε DVD για τον κάθε μαθητή μας.

Ευχαριστούμε «Τα Ηχητικά Ζορμπά» από τη Βέροια που μας παραχώρησαν δωρεάν ,για άλλη μια χρονιά ,τον εξοπλισμό για το φωτισμό της γιορτής.

Φυσικά ευχαριστούμε τους φίλους και τις φίλες των μαθητών του σχολείου μας και τους γονείς και συγγενείς που παρακολούθησαν τη γιορτή μας και ιδιαίτερα φέτος που η παρουσία τους ήταν πιο μεγάλη αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τους μαθητές /τριες και εμάς τους εκπαιδευτικούς.

Οι μαθητές- τριες, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου- Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας εύχονται σε όλους

Καλές Γιορτές και ένα Δημιουργικότερο και Καλύτερο Νέο Έτος.