Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στην “Αστερούπολη” στο Πλατύ στις 26 Δεκεμβρίου

Untitled-1Συνεχίστηκαν και χθες – παρά το ψιλόβροχο το οποίο έπεφτε, ευτυχώς, κατά σύντομα χρονικά διαστήματα – οι εκδηλώσεις στην Αστερούπολη. Οι μικροί εθελοντές της “Αστερούπολης” παρουσίασαν χθες βράδυ θεατρική παράσταση με το έργο του Γιώργου Κατσέλη “Ο Τρι το τριγωνάκι”. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του θεσσαλικού εθίμου “Το τάισμα της βρύσης”, επίσης από εθελοντές της “Αστερούπολης”, λίγο μεγαλύτερους σε ηλικία (παιδιά Γυμνασίου).

Πολύς ο κόσμος χθες στο σπιτάκι της ζωγραφικής προσώπου, αφού οι εθελόντριες εκεί κάνουν εξαιρετική δουλειά που ενθουσιάζει, ενώ στο Εργαστήρι Αϊ Βασίλη οι μικροί επισκέπτες επιδόθηκαν για μια ακόμη ημέρα σε σειρά χριστουγεννιάτικων κατασκευών – μερικές από τις οποίες βλέπετε σε φωτογραφία στη συνέχεια της ανάρτησης.

Το πρόγραμμα για την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει:

5.00: Ο Σύλλογος Καράτε Πλατέος υπό την διεύθυνση του κ. Ξανθόπουλου Χρήστου μας χαρίζει μοναδικές στιγμές με τους μικρούς μας καρατερίστες.

6.30: Η Κατερίνα Κλεάρχου παρουσιάζει στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη μουσικό παραμύθι για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

8.30: Μεγάλη Λαϊκή Συναυλία με τους Γιάννη Ασεκίδη, Έφη Λαζαρίδου και Γιώργο Δούκα.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων- Παιχνιδιών (Εργαστήρι Αϊ Βασίλη).

5.00-6.00: “Άφησε τα ίχνη σου στο χιόνι”.

8.00-10.00: Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές- Παίζουμε Δημιουργώντας

Untitled-1

xeir3

PC260037

PC260047