Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: “κάντε τις αγορές σας στην Αλεξάνδρεια”

natalvetrΜε μήνυμά του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας καλεί όσους καταναλωτές αποφασίσουν να ψωνίζουν την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να προτιμήσουν την τοπική αγορά και να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα παρακάτω:

Αγαπητοί καταναλωτές,

Η κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, είναι πρωτόγνωρη και απελπιστική. Οι στιγμές ευτυχίας και γέλιου, από ελάχιστες έως και μηδενικές.

Τα Χριστούγεννα μας δίνουν μια καλή ευκαιρία να αλλάξει η διάθεσή μας και να έρθει ο ένας κοντά στον άλλον. Γιατί από κοινού μπορούμε να κάνουμε και να αλλάξουμε πολλά. Να κρατήσουμε ζωντανή την καρδιά της πόλης μας. ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ. Βοηθήστε και εσείς να κρατήσουμε όρθια την Αλεξάνδρεια. Γιατί μόνο έτσι τα χρήματα μας θα διακινούνται μέσα στην πόλη μας με άμεσα οφέλη για όλους μας.

Να τονίσουμε ότι τα εμπορικά καταστήματα της Αλεξάνδρειας βασίζονται και έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: Ποιότητα, Ποσότητα, Ανταγωνιστικές Τιμές και Άριστη Εξυπηρέτηση ! Μια βόλτα στην πόλη και θα το διαπιστώσετε αμέσως.

Επιλέξτε να κάνετε τις αγορές σας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά από τα εμπορικά καταστήματα της Αλεξάνδρειας. Αφήστε τα χρήματα σας στους απλούς ανθρώπους και όχι στις εμπορικές αλυσίδες των πολυεθνικών εταιριών. Έτσι φέτος, περισσότεροι άνθρωποι θα μπορέσουν να κάνουν καλά Χριστούγεννα. Ακόμη και τα 5€ που μπορεί να αφήσετε, είναι πολύ σημαντικά αυτήν την περίοδο της βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Μακάρι να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία αυτές τις γιορτινές μέρες, μέχρι να ορθοποδήσουν και τα τοπικά καταστήματα και όχι μόνο οι μεγάλες πολυεθνικές.

ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΖΩΝΤΑΝΗ !