Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Για κατάχρηση έψαχναν και κατέληξαν και σε ροζ σκάνδαλο (με υπογραφές μάλιστα)

italia10Υπόθεση για κατάχρηση δημόσιου χρήματος έψαχναν στην Ιταλία, σε “σύμφωνο” εργασίας που μεταξύ των όρων του συμπεριλάμβανε και αυτόν της σεξουαλικής επαφής βγήκαν οι αστυνομικοί.

Στη γείτονα λοιπόν ένας περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια του Αμπρούτσο, ο 53χρονος ορθοπεδικός Luigi De Fanis, εκτός του ότι έβαζε χέρι σε δημόσιο χρήμα, αφού πέρναγε καλά σε ξενοδοχεία και τα έπινε σε σαμπάνιες (με λεφτά που έπρεπε να πάνε στον πολιτισμό) “φουσκώνοντας” τους λογαριασμούς για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, είπε να βάλει και χέρι στη γραμματέα του. Προσέλαβε λοιπόν μια κοπέλα για γραμματέα, την Lucia Zingariello, με την οποία – όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ – μαζί τα έφαγαν (όπως θα έλεγε και κάποιος δικός μας).

Η ιστορία δεν έμεινε όμως στο επίπεδο της κατάχρησης,…… αφού όπως αναφέρει η πρώην (πλέον) γραμματέας υπέγραψαν και ένα “σύμφωνο” που την υποχρέωνε να κάνουν σεξ τουλάχιστον 4 φορές το μήνα. Το “σύμφωνο” βρέθηκε στο σπίτι της γραμματέως σκισμένο αλλά οι αρχές το συγκόλλησαν και αυτό και έτσι βγήκε στη φόρα και η ροζ πλευρά της ιστορίας.

Πάντως τώρα και οι δυο – καθώς και άλλα πρόσωπα – κατηγορούνται για διαφθορά, κατάχρηση και απάτη.