Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ευχαριστήρια από τους κλωστοϋφαντουργούς (αλλά μόνο προς τον ένα βουλευτή Ημαθίας)

klostΣτην αρχή είχαμε δυο ανακοινώσεις από τους βουλευτές Ημαθίας Απ. Βεσυρόπουλο και Λαζ. Τσαβδαρίδη (της ΝΔ αμφότεροι) για το θέμα των κλωστοϋφαντουργών της Νάουσας και την προσπάθεια που έγινε να λυθεί το πρόβλημα μέσα από τροπολογία (που τελικά πέρασε μέσα στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς). Η συνέχεια ήρθε εχθές με δυο ανακοινώσεις – μια από εκπρόσωπο των εργαζομένων και μια από τη δικηγόρο τους – που ευχαριστούν μόνο τον βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Απ. Βεσυρόπουλο για τις ενέργειές του και όχι και τον έτερο βουλευτή, γεγονός που επιδέχεται διάφορες ερμηνείες – τις οποίες “αρμόδιοι” δεν είμαστε εμείς για να τις δώσουμε.

Οι προαναφερόμενες δυο ευχαριστήριες επιστολές είναι οι ακόλουθες:

Ευχαριστήριο

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, στον Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο και στον Βουλευτή Πέλλας Γιώργο Καρασμάνη, για την αμέριστη συμπαράσταση αλλά και την καίρια και ουσιαστική παρέμβαση τους, που συνέβαλλε, ώστε να λυθεί οριστικά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε εμείς, οι 57 πρώην απολυμένοι των κλωστηρίων Νάουσας.

Από την πρώτη στιγμή που θέσαμε το πρόβλημα μας, ο κ. Βεσυρόπουλος, στάθηκε δίπλα μας χωρίς υστεροβουλία, με συγκροτημένο τρόπο κατάφερε να δοθεί βιώσιμη και οριστική λύση.

Με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, από τις 5 Δεκεμβρίου μαζί με συναδέλφους του, και έγινε δεκτή στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, μπαίνει τέλος στην αγωνία 57 ανθρώπων.

Θεωρούμε ότι η Ημαθία χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, ανθρώπους που νοιάζονται τον πολίτη και είναι δίπλα του με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Οι 57 πρώην απολυμένοι των Κλωστηρίων Νάουσας

 —–

Ευχαριστήριο

Ως Νομική Σύμβουλος, των 57 πρώην απολυμένων των Κλωστηρίων Νάουσας, θα ήθελα από την πλευρά μου αλλά και εκ μέρους των ανθρώπων που εκπροσωπούσα, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, στον Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο, για την τεράστια συμβολή του και την ουσιαστική παρέμβαση του, στην επίλυση του προβλήματος των πρώην απολυμένων των κλωστηρίων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, είχαμε μια άψογη και ειλικρινή συνεργασία με τον κ. Βεσυρόπουλο, προκειμένου να δοθεί η ορθή λύση. Πράγμα που επιτεύχθηκε με την παρέμβαση του και την κατάθεση της τροπολογίας, που έγινε δεκτή και ψηφίστηκε στο τελευταίο νομοσχέδιο πριν κλείσει η Βουλή.

Η μαχητικότητα και η αποτελεσματικότητα του κ. Βεσυρόπουλου συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να λυθεί οριστικά ένα τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό ζήτημα, που απασχολούσε την περιοχή της Νάουσας.

Αναστασία Κωστοπούλου

Δικηγόρος Αθηνών