Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Την πρωταθλήτρια χιονοδρομίας Σοφία Ράλλη ο Α.Σ Λευκαδίων

PB100020 (Medium)Την πρωταθλήτρια χιονοδρομίας κα. Σοφία Ράλλη, η οποία έχει φέρει μεγάλες διακρίσεις στη χώρα μας και έχει αγωνιστεί με τα εθνικά χρώματα σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώ θα συμμετάσχει με την Ολυμπιακή αποστολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας, τίμησε ο Α.Σ Λευκαδίων, ενώ η εταιρεία των αδελφών Καλαϊτζίδη την ενίσχυσε για την προετοιμασία της με το συμβολικό ποσό των 1.000 ευρώ. Στην τελετή βράβευσης, την οποία έκανε ο πρόεδρος του Α.Σ Λευκαδίων κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης, παραβρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Παπανώτας.

Η προσφώνηση του προέδρου του Α.Σ Λευκαδίων κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη στην βραβευθείσα πρωταθλήτρια χιονοδρομίας κ. Σοφία Ράλλη

“Αγαπητή μας Σοφία,

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Α.Σ Λευκαδιών να βραβεύει σήμερα στο πρόσωπο σου, μια μεγάλη χιονοδρόμο πρωταθλήτρια, που κάνει περήφανους με τις επιδόσεις της, το ήθος, την υπομονή και το κουράγιο της, όλους εμάς τους συντοπίτες σου.

Γνωρίζουμε καλά ότι σε τούτο τον μεγάλο, γεμάτο κόπο αγώνα σου, τα τεχνικά και οικονομικά μέσα που σου παρέχει η ελληνική πολιτεία, στην προσπάθεια σου να μας εκπροσωπήσεις για μια άλλη ακόμη φορά στην μεγαλύτερη παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, τους Χειμερινούς Αθλητικούς Αγώνες, οι οποίοι θα γίνουν σε λίγους μήνες στο Σότσι της Ρωσίας, είναι ελάχιστα.

Σε αυτό το επίπεδο δέξου σε παρακαλώ, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τον κόπο σου, αλλά και την μεγάλη προβολή που φέρνεις στον τόπο μας, το συμβολικό ποσό των 1.000 ευρώ από την εταιρεία μας «Αφοί Καλαϊτζίδη Ο.Ε» για την ενίσχυση της προετοιμασίας σου και τις ολόθερμες ευχές μας, εκεί στην φίλη χώρα της Ρωσίας να πετύχεις το καλύτερο για τα ελληνικά χρώματα και για όλους εμάς τους συμπολίτες σου”.

Η αντιφώνηση της κ. Σοφίας Ράλλη

«Ευχαριστώ το δ.σ των Λευκαδίων για την τιμή που μου κάνει. Είμαι σίγουρη ότι φέτος η ομάδα των Λευκαδίων θα διαπρέψει.

Επίσης ευχαριστώ την επιχείρηση των αδελφών Καλαϊτζίδη. Είναι η μοναδική επιχείρηση στα τόσα χρόνια της καριέρας μου, που μου κάνει τέτοια τιμή και με ενισχύει οικονομικά»