Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας

dimarxeio-alex1

Συνεδριάζει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 – στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας – η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Τα 20 θέματα που έχουν εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη είναι τα ακόλουθα:

  1. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπών διενέργειας και αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Απευθείας Ανάθεσης Προμηθειών κατόπιν διαγωνισμού και απευθείας ανάθεσης, για το έτος 2014 σύμφωνα με το άρθρο 46 του ΕΚΠΟΤΑ (Αριθμ. πρακτικού κλήρωσης 48347/2013).
  2. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων του Ανοικτού Διεθνή Διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων και ελαιοπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2014 (άρθρο 46 ΕΚΠΟΤΑ).
  3. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπών διενέργειας και αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Απευθείας Ανάθεσης Προμηθειών κατόπιν διαγωνισμού και απευθείας ανάθεσης, για το έτος 2014 σύμφωνα με το άρθρο 46 του ΕΚΠΟΤΑ (Αριθμ. πρακτικού κλήρωσης 48348/2013).
  4. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπών διενέργειας και αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Απευθείας Ανάθεσης Προμηθειών που αφορούν δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών εορτών, για την λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου καθώς και την υλοποίηση των δράσεων της ομάδας εθελοντισμού καθώς και διαφόρων εκδηλώσεων και ημερίδων του Δήμου, για το έτος 2014 σύμφωνα με το άρθρο 46 του ΕΚΠΟΤΑ. (Αριθμ. πρακτικού κλήρωσης 48220/2013).
  5. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπών διενέργειας και αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Απευθείας Ανάθεσης Προμηθειών κατόπιν διαγωνισμού και απευθείας ανάθεσης, για το έτος 2014 σύμφωνα με το άρθρο 46 του ΕΚΠΟΤΑ (Αριθμ. πρακτικού κλήρωσης 48218/2013).
  6. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών του Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών τροφίμων (παντοπωλείου – κρεοπωλείου – αρτοποιείου – οπωροπωλείου ) για τον Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα, για το έτος 2014 (άρθρο 46 ΕΚΠΟΤΑ).
  7. Διάθεση πιστώσεων.
  8. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια επίπλων και σκευών (ρολοκουρτινών).
  9. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την εργασία : “Παροχή υπηρεσιών Ενεργειακού Συμβούλου για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας”.
  10. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για προμήθεια φωτοτυπιών σχεδίων για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
  11. Λήψη απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών τροφίμων (παντοπωλείου-κρεοπωλείου-αρτοπωλείου-οπωροπωλείου), για το Δήμο Αλεξάνδρειας και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού, για το έτος 2014.
  12. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση διαταγής πληρωμής της Ομόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία “ Ε. και Χύτας” ).
  13. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση Μελιόπουλου Νικόλαου).
  14. Λήψη απόφασης για αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου.
  15. Λήψη απόφασης για αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου (υπόθεση Μπαρλάκα Γεωργίου)
  16. Λήψη απόφασης για αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου (υπόθεση Χατζόπουλου Σωτηρίου).
  17. Λήψη απόφασης για την ορθή επανάληψη ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου “ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΣΙΜΕΝΤΑΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΟΥ ” (Α.Μ. 90/2013).
  18. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών για την μεταφορικών μέσων.
  19. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων-προμήθεια ξυλείας για την επισκευή παγκακιών του Δήμου.
  20. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης κατασκευής του έργου, ψήφιση (διάθεση) της σχετικής πίστωσης και απ΄ευθείας ανάθεση κατασκευής του έργου “ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΠΛΑΤΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Δ.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΚΗΣ ” (Α.Μ. 94/2013).