Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Παρέμβαση Τσαβδαρίδη στον Υπουργό Εσωτερικών για τη θέρμανση των σχολείων της Νάουσας

tsavdaridesΕξετάζεται παροχή έκτακτης επιχορήγησης.

Ταχύτατη ήταν η ανταπόκριση του Αναπληρωτή Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο μείζον ζήτημα της έλλειψης πετρελαίου σε σχολικές μονάδες του Δήμου της Νάουσας.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα (Τετάρτη 27 Νοεμβρίου) αποκλειστικά επί του συγκεκριμένου θέματος με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη, ο κ. Τσαβδαρίδης εξέθεσε αναλυτικά το πρόβλημα και ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου προς επίλυση του, μέσω της παροχής έκτακτης χρηματοδότησης για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου Νάουσας οι οποίες επί του παρόντος παραμένουν κλειστές.

Ο κ. Μιχελάκης διαβεβαίωσε τον κ. Τσαβδαρίδη ότι για το ανακύψαν ζήτημα γίνονται προσπάθειες να υπάρξει έκτακτη χρηματοδότηση από τα αποθεματικά που αφορούν επιστροφές πετρελαίου θέρμανσης.

Οριστικές ανακοινώσεις θα γίνουν σε άμεσο χρονικό διάστημα από τον ίδιο Υπουργό Εσωτερικών μετά το πέρας της αναγκαίας συνεργασίας και συνεννόησης με το συναρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών.