Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο Π.Α.Σ. Λευκαδίων καταγγέλλει τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας του Ρήγα Φερραίου

lefkadiaasΜε ιδιαίτερη θλίψη είμαστε στη θέση να καταγγείλουμε την άθλια συμπεριφορά των οπαδών του “Ρήγα Φεραίου”, στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στο Βελεστίνο. Καλούμε τις αρμόδιες αθλητικές αρχές να παρέμβουν άμεσα, ώστε να μην αντιμετωπίσουν ξανά φίλαθλοι άλλης ομάδας τις οργανωμένες χυδαιότητες των οπαδών του “Ρήγα Φεραίου”, οι οποίοι όχι μόνο καθύβριζαν από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό τους παίκτες, τον προπονητή και τους φιλάθλους μας, αλλά πολλές φορές έριξαν πέτρες προς το μέρος μας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική μας ακεραιότητα.

Η μόνη απάντηση που αξίζει σε αυτό το κλίμα βαρβαρότητας, το οποίο δεν τιμά σίγουρα έναν σύλλογο που φέρει το όνομα του μεγάλου εθνικού μας ήρωα, είναι μια. Η άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων των Λευκαδίων προς την αποστολή του “Ρήγα Φεραίου” και των οπαδών του, στον δεύτερο γύρο.

Τέλος καλούμε την ΕΛΑΣ να προβληματιστεί για τα μέτρα τάξης που πρέπει να λαμβάνει σε τέτοιους αγώνες, που αντί να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου, στο γήπεδο του Βελεστίνου κατέληξαν να είναι πολεμική αναμέτρηση.

Για το δ.σ

ο Πρόεδρος

Γιάννης Καλαϊτζίδης