Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μια από τα ίδια (χωρίς κάτι νέο και συγκλονιστικό) η συνέντευξη Γκαβαρδίνα

gkavardinas“Τίποτε το καινούργιο”. Με αυτές τις 3 λέξεις θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη σημερινή συνέντευξη του Νίκου Γκαβαρδίνα, πρώην αντιδημάρχου και φερόμενου την εποχή αυτή να έχει …μεταναστεύσει με κατεύθυνση άλλους (παραταξιακούς) τόπους, στο “Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7” .

Ο πρώην αντιδήμαρχος αναφέρθηκε σε όσα ήδη ήταν γνωστά – είτε από τον ίδιο είτε από άλλους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης (που αραιά και που παραπονιούνται) – για τον τρόπο λειτουργίας της σημερινής πλειοψηφούσας παράταξης του Δ.Σ., αναφέρθηκε σε συγκεντρωτισμό και στην εφαρμογή ενός μοντέλου που είναι ξεκάθαρα δημαρχοκεντρικό, σε έλλειψη επικοινωνίας με τον επικεφαλής της παράταξης που έως πριν από λίγο καιρό συμμετείχε καθώς και σε έλλειψη επικοινωνίας του τελευταίου με τον κόσμο, ειδικά αυτόν που ζει εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Αλεξάνδρειας.

Από τα λίγα που καταλάβαμε (κι αν κάνουμε λάθος αναμένουμε διόρθωση), η ιστορία με τα ειδοποιητήρια sms για την πλημμύρα του προηγουμένου χειμώνα ήταν απλά μια αφορμή. Τίποτε περισσότερο. Προφανώς υπήρχαν άλλα, συσσωρευμένα πριν από τον προηγούμενο χειμώνα. Από εκεί και πέρα έχουμε να αναμένουμε τι θα γίνει στο μέλλον ως προς τη στάση που θα τηρήσει ο ίδιος ο πρώην αντιδήμαρχος, ο οποίος τη Δευτέρα που μας πέρασε κάθισε στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Σημειολογικό ή όχι, το μέλλον θα δείξει…