Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δωροθέα: “το ποτήρι είναι μισογεμάτο (…) υπάρχει φως στο τούνελ”

bicchsemiΤο θέμα είναι ποιος το πίνει το ποτήριον τούτο, το πολύ πικρό και καταστροφικό για την ελληνική κοινωνία και για τη χώρα.

Δεν θα μπούμε στη λογική του αν το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Από το μεσημέρι και μετά σε πολλά ελληνικά ΜΜΕ, sites και blogs τίθεται το ερώτημα αυτό, με αφορμή την δήλωση της Δωροθέας κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας μας στο Βερολίνο. “Το ποτήρι είναι μισογεμάτο και θα το γεμίσουμε πλήρως” είπε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Και δήλωσε – και αυτή – πως βλέπει φως στον άκρη του τούνελ.

Είπε και 2 πράγματα που δεν θα πρέπει να περάσουν στο ντούκου:πως ετοιμάζεται επενδυτική τράπεζα αλλά και πως η Ελλάδα θα πρέπει να ασκήσει την προεδρία της ΕΕ χωρίς να έχει να ασχολείται με διαπραγματεύσεις. Άλλως ειπείν, μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις, που αναπόφευκτα θα επηρεάσουν την πορεία της χώρας για τα επόμενα χρόνια, γιατί ό,τι γίνεται, αποφασίζεται και υπογράφεται τα τελευταία 3 χρόνια τέτοιας φύσης είναι. Εκτός φυσικά και αν βρεθεί κάποιος που τα αμφισβητήσει όλα και αποφασίσει να μηδενίσει το κοντέρ και να κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές με ήπιο και λογικό τρόπο. Να στείλει το ρολόι πίσω, στα μεσάνυχτα της 22ας Απριλίου του 2010. Χωρίς να ζητήσει την άδεια από το εξωτερικό…