Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήμος Αλεξάνδρειας: πρόσληψη 14 ατόμων – η προθεσμία για αιτήσεις λήγει σε 5 εργάσιμες!

dimarxeio alex1Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα τεσσάρων (14) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Νομικού Προσώπου, πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού τηλ. 2333053217-2333026743. Αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Ζαμπέτας Σταύρος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στα γραφεία του Νομικού Προσώπου, στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Δήμου. Τα άτομα, ειδικότητες καθώς και τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

δ1-vert

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

Αναφέρουμε ενδεικτικά:

  1. Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07.
  5. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.