Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήμοι: κινητικότητα για 5000 στην αρχή (και μετά έχει ο Θεός…!)

ekpliktosΑν κάποιος καθίσει και ρίξει μια ματιά σε αυτά που ακούγονται στις συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων σε όλη τη χώρα για τους προϋπολογισμούς του 2014 πραγματικά θα φρίξει. Είναι βλέπετε και η περίοδος τώρα, των συνεδριάσεων για το συγκεκριμένο θέμα.

Αν δε ρίξει και μια ματιά ακόμη στις απαιτήσεις της Επιτροπείας – που σίγουρα θα τις υλοποιήσουν οι δικοί μας – τότε θα αρχίσει να …κλαίει. Γιατί από τους καλλικράτηδες του Γιώργη και του Ραγκούση τώρα οδεύουμε πλέον στα λουκέτα και στις παραχωρήσεις σε ιδιώτες υπηρεσιών όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Πάνω από 5.000 είναι να …κινηθούν στους Δήμους (κινητικότητα στην αρχή και μετά βλέπουμε), με ταυτόχρονο…… λουκέτο σε πολλές δημοτικές επιχειρήσεις. Στο σχέδιο επίσης να θεσπιστεί μια αναλογία στο υπαλληλικό προσωπικό των ΟΤΑ σε σχέση με τον πληθυσμό.

Όσο για αυτούς που λένε πως κάποια πράγματα οι Δήμοι δεν μπορούν να τα κάνουν (καθόλου ή τόσο καλά όσο ισχυρίζονται πως μπορούν να τα κάνουν οι ιδιώτες), καλό θα είναι να πάνε σπίτια τους ή στον ιδιωτικό τομέα. Ίσως εκεί τα καταφέρουν, αφού – όπως λένε – στους Δήμους δεν μπορεί να γίνει κάτι…