Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο Μιχάλης Χαλκίδης ενδιαφέρεται για τον δήμο Βέροιας!

xalkidis_veriaαπό τον “παραπλανητικό”

Είναι από τους λίγους πολιτικούς για τους οποίους μπορείς να πεις πως η απουσία του είναι αισθητή. Και είναι αισθητή αφού, η πολιτεία του δεν περιοριζόταν στα «κατόπιν ενεργειών», όπως αναφέρουν συνήθως οι περισσότεροι βουλευτές, αλλά είχε δυναμική παρουσία με επεμβάσεις άμεσες, χωρίς να μασάει τα λόγια του.

Το ότι με κάποιο τρόπο θα επανέλθει στην πολιτική ζωή του τόπου, θεωρείται αυτονόητο από τους περισσότερους και οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια ευκαιρία….

Είχε ακουστεί μάλιστα πως ενδιαφέρεται για την αντιπεριφέρεια Ημαθίας. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δέχεται πιέσεις για να δεχθεί την υποψηφιότητα αυτή αλλά τοποθετείται μάλλον αρνητικά. Η βασική του προτίμηση είναι η δημαρχία της Βέροιας την οποία σκέπτεται να διεκδικήσει.

Με το δεδομένο αυτό, την πιθανότητα υποψηφιότητας του Μιχάλη Χαλκίδη στον δήμο Βέροιας, είναι σίγουρο πως πολλά πράγματα, τοποθετήσεις και συσχετισμοί θα αλλάξουν. Περιμένουμε τις εξελίξεις…

Τα ενδιαφέρον και η προτεραιότητα που δίνει ο κ. Χαλκίδης για τον δήμο της Βέροιας, είναι επιβεβαιωμένο. Πιο επιβεβαιωμένο, δεν γίνεται…