Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλλαγές στο ΤΑΙΠΕΔ προανήγγειλε ο… Όλι Ρεν

rehnoliΕίπαμε: τα νέα για τις αλλαγές θα τα μαθαίνουμε απ’ έξω. Από το Διευθυντήριο, από τους διορισμένους της Ε.Ε.

Στο πλαίσιο μιας ερώτησης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή ο επίτροπος Οικονομικών της Ε.Ε. Όλι Ρεν προανήγγειλε μεταρρυθμίσεις στην εταιρική διακυβέρνηση του ΤΑΙΠΕΔ “ώστε να βελτιωθεί περαιτέρω η τρέχουσα λειτουργία και το πλαίσιο της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης”.

Όπως μεταξύ άλλων ανέφερε ο κύριος “Καλό Κουράγιο” (τον θυμάστε έτσι;), “[…]η αξιολόγηση από την Επιτροπή της διαδικασίας ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα έχει δημοσιευτεί στην έκθεση συμμόρφωσης μετά την τρίτη αποστολή ελέγχου στο πλαίσιο του δεύτερου προγράμματος προσαρμογής.
Στο πλαίσιο της τρέχουσας επανεξέτασης, πραγματοποιείται αξιολόγηση της απόδοσης και των αποτελεσμάτων της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης από τη δημιουργία του ΤΑΙΠΕΔ. Προβλέπονται μεταρρυθμίσεις της εταιρικής διακυβέρνησης, ώστε να βελτιωθεί περαιτέρω η τρέχουσα λειτουργία και το πλαίσιο της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης”.

κατά τα άλλα, το να είναι κάποιος επιφυλακτικός με την ΕΕ, το ευρώ και άλλα παρόμοια “εταιρικά” μορφώματα (τέτοια τα κατάντησαν!) είναι λέει δείγμα μη προσαρμογής στη νέα εποχή. Αν και εσχάτως ορισμένοι φλερτάρουν με αυτά όσο μπορούν περισσότερο…