Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Φίλιππος Βέροιας: δείπνο πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

ΦΒΣύσσωμη η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης (9/10) συγκεντρώθηκε στο ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον του Ξενοδοχείου «Λοζίτσι» στη Βέροια όπου και απόλαυσε δείπνο. Διοίκηση, παίκτες, προπονητικό τιμ αλλά και φίλοι που παρευρέθηκαν, χαλάρωσαν και αντάλλαξαν μπασκετικές απόψεις ενώ δήλωσαν έτοιμοι για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Αθήνα με το Παγκράτι.

«Οι συγκεντρώσεις αυτές και οι στιγμές χαλάρωσης είναι κινήσεις που «δένουν» ακόμη περισσότερο τους παίκτες με τους ανθρώπους της ομάδας. Εύχομαι σε όλους σας ….…. καλή πορεία με υγεία και ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει την μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται» ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας κος Τραπεζανλίδης απευθυνόμενος σε παίκτες και προπονητές.

Ευχαριστήριο σε Ξενοδοχείο «Λοζίτσι»
Η διοίκηση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια το προσωπικό και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Λοζίτσι κο Λαζαρίδη Ανδρέα για τη φιλοξενία και την προσφορά του δείπνου στους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας.