Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στην ΕΒΖ σήμερα ο Καράογλου

evz_5Να θυμηθεί την επίσκεψη ο υπουργός όταν έρθει η ώρα. Τότε που θα χρειαστεί να ψηφίσει την πώληση ενός εργοστασίου -μονοπωλίου,  με προϊόν που χρησιμοποιείται  παντού, το οποίο θα πήγαινε εξαιρετικά αν έλειπαν τα κάθε είδους πολιτικά παιχνίδια, χρόοονια τώρα.

Τη δεύτερη επίσκεψή του μέσα σε έναν περίπου μήνα στην περιοχή μας έκανε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρος Καράολγου.

Ο υπουργός επισκέφτηκε σήμερα το εργοστάσιο της ΕΒΖ στο Πλατύ, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης Λάμπρο Χαραλάμπους, διευθυντές, αλλά και το σωματείο των εργαζομένων.

Ο πρόεδρος της ΕΒΖ χαρακτήρισε καλή τη φετινή σοδειά και την τιμή πώλησης των σακχαρότευτλων ως ικανοποιητική ενώ ο υπουργός υποσχέθηκε στο σωματείο των εργαζομένων ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους ενώ για την παραγωγή γενικότερα ανέφερε: “Ο πρωτογενής τομέας, μαζί με τον τουρισμό, είναι οι μόνοι παραγωγικοί τομείς άμεσης απόδοσης, κάτι που συνεπάγεται ρευστότητα και θέσεις εργασίας. Δεν αρκεί να λέμε ότι ο τόπος μας είναι ευλογημένος και πλούσιος, αλλά να καταφέρουμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Αυτό κάνει και η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, που αποτελεί το μοναδικό παραγωγό ζάχαρης στην πατρίδα μας”.