Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στα χωριά του Δήμου 2 εκ των φερόμενων ως υποψήφιοι

Σε συζήτηση πέσαμε τις προηγούμενες ημέρες που είχε ως επίκεντρό της τα “δημοτικά”. Και μάλιστα σε δυο διαφορετικά σημεία του Δήμου.

Τώρα θα πείτε (και θα έχετε δίκιο), υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα. Αλλά μια και το έφερε η κουβέντα, θα επιμείνουμε σε αυτό που γράψαμε πριν από μέρες: ΔΕΝ υπάρχουν, έως τώρα υποψήφιοι. Τέλος! Ο μόνος στην Ημαθία που βγήκε και είπε ξεκάθαρα “κατεβαίνω” είναι έως σήμερα στη Βέροια. Μέχρι και το όνομα του συνδυασμού του είπε ο άνθρωπος! Πουθενά αλλού δεν βγήκε ουδείς να αναφέρει οτιδήποτε.

Άσχετα αν – επιστρέφουμε στα της Αλεξάνδρειας – υπάρχουν 2 φερόμενοι ως υποψήφιοι που έχουν πάρει σβάρνα χωριά της περιοχής στα δυτικά του Δήμου και έχουν συνεχείς επαφές με κατοίκους. Και όπως μάθαμε, …… αμφότεροι δεν βλέπουν “στελεχάρες” παλαιοτέρων ετών. Ή μάλλον δεν βλέπουν μόνο τέτοιες. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να συναντηθούν με νέους ανθρώπους, με άτομα που έχουν μεν μεγάλο κύκλο γνωριμιών αλλά μέχρι τώρα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά έξω από τα χωριά τους και που έχουν ασχοληθεί με τα κοινά έως τώρα από ελάχιστα έως καθόλου. Γιατί και οι δυο θέλουν, αν τους “κάτσει” ψηφοδέλτιο, να ανακοινώσουν κάτι πραγματικά νέο.