Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας

Ένα μπέρδεμα που δημιουργήσαμε χωρίς τη θέλησή μας έχουμε δημιουργήσει από εχθές το πρωί, εξαιτίας μιας ανάρτησης που κάναμε, με αφορμή ένα email που λάβαμε. Αφορά την ανάρτηση αυτή ΕΔΩ.

Το μπέρδεμα ξεκίνησε αρχικά λόγω του αποστολέα που φαίνονταν στο email που η Περισκόπηση έλαβε. Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε email από αυτόν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οπότε θεωρήσαμε πως επρόκειτο για άρθρο του αποστολέα. Κατόπιν επικοινωνίας μάθαμε πως το mail, που μας ήρθε από το λογαριασμό του Τ. Τασιόπουλου, ήρθε από εκεί επειδή ο ίδιος ο Τασιόπουλος, γνωρίζοντας 5 πράγματα παραπάνω με τα email θέλησε να βοηθήσει τον Π. Μαργαρίτη στο να το κάνει γνωστή την άποψή του. Άρα οφείλουμε μια διόρθωση αρχικά στο σημείο αυτό. Δηλαδή, ΔΕΝ πρόκειται για άρθρο του Τασιόπουλου αλλά για επιστολή Μαργαρίτη.

Το δεύτερο σημείο αφορά την επιστολή την ίδια. Στην ανάρτηση της Περισκόπησης εμφανίζεται “κομμένη”. Στην πραγματικότητα έτσι την παραλάβαμε (την παραλάβαμε σε έναν τύπο αρχείου που ΔΕΝ ήταν αρχείο κειμένου και αφού την αναγνώσαμε την αντιγράψαμε ως είχε από το αρχείο αυτό στην ανάρτηση – μια ματιά δίπλα, στη μορφοποίηση του κειμένου όποτε το ανοίγουμε – αρκεί για να καταλάβετε τι συνέβη).

Οπότε οφείλουμε – παρότι δεν είναι δικό μας το φταίξιμο ούτε έγινε κάτι επίτηδες – αρχικά στους αναγνώστες της “Περισκόπησης” και στη συνέχεια στους “εμπλεκόμενους” στην ανάρτηση.

Προς αποκατάσταση, αναμένουμε όλο το κείμενο, το οποίο και θα αναρτήσουμε αμέσως μόλις το λάβουμε.