Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήμος Αλεξάνδρειας: ευχαριστήριο για την Εθελοντική Αιμοδοσία της 2ας Οκτωβρίου

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, η Πρόεδρος και τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου ευχαριστούν θερμά τις δημότισσες και τους δημότες που, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της ομάδας, προσήλθαν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και έδωσαν αίμα με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Η συμμετοχή των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική, καθώς συγκεντρώθηκαν 27 μονάδες αίματος, ενώ άλλοι 12 συνδημότες μας προσήλθαν, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν αίμα.

Ευχαριστούν επίσης, …… τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, κ. Αστέριο Καρούλια, για την παραχώρηση των χώρων του Κέντρου Υγείας προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία, καθώς και το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία.

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος, είναι στη διάθεση όλων των δημοτών σε περίπτωση ανάγκης κι ο Δήμος Αλεξάνδρειας, μαζί με την Εθελοντική Ομάδα δεσμεύονται για τη συνέχεια των προσπαθειών ενίσχυσής της.

Η Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας

Όλγα Μοσχοπούλου