Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Διήμερο συμπόσιο διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα

Διήμερο πολιτικό – επιστημονικό συμπόσιο διοργανώνουν το ΠΑΣΟΚ και το ΙΣΤΑΜΕ “Ανδρέας Παπανδρέου” στις 3 & 4 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Στο συμπόσιο αυτό θα …παρελάσουν πολλοί από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ αλλά και της χώρας, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν και ομιλίες των Σημίτη και Παπανδρέου (στις 4 Σεπτεμβρίου, μετά τις 7 το απόγευμα).

Επίσης θα μιλήσουν…… Γιαννίτσιδες, Κουκουλόπουλοι, Βάσω, Χριστοδουλάκηδες, Κουτρουμάνηδες και άλλα αστέρια που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας με αποτυχία πολλές φορές, ορισμένα εκ των οποίων υπέγραψαν και την υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς μνημονιακής ομηρίας. Φυσικά ξεχωρίζει η ομιλία του Βενιζέλου, στην λήξη, με θέμα τις “Οι προοπτικές για τη χώρα και την παράταξη” (οι κακές γλώσσες λένε πως θα είναι κάτι σαν επικήδειος).

Πάντως αν προσπαθούν να βρουν τι ακριβώς φταίει και το ΠΑΣΟΚ έχει πατώσει, δεν είναι ανάγκη να κάνουν συμπόσια και να χάνουν χρόνο. Αρκεί να ρίξουν μια ματιά στο εσωτερικό του κεντρο-(τι;) και μνημονιακού πλέον ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως να δουν στα αριστερά τους, όπου το κενό το οποίο έχουν αφήσει από το 1996 και μετά είναι δεν είναι απλά μικρό. Για χάος πρόκειται…