Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τι είχε γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα γήπεδα τέννις του Πλατέος

antisfairisiΜε την ανακοίνωση του Α.Σ.Α “Ζέφυρος” για την έναρξη των τμημάτων τέννις θυμηθήκαμε και κάτι που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα: κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκε αίτηση του συλλόγου για χρήση από μέρους του συνόλου των γηπέδων τέννις που υπάρχουν στο Πλατύ. Ο Σύλλογος με αίτησή του, στις 17/06/2103, ζητούσε να του παραχωρηθούν προς χρήση τα τέσσερα γήπεδα αντισφαίρισης που βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Πλατέος, κατά τη χειμερινή περίοδο 2013-2014 και για καθημερινή χρήση από τις 16:00 έως 21:00 για την άθληση των μελών του (δηλαδή στην ουσία, λόγω του χειμώνα κατά τον οποίο τα απογεύματα είναι “μικρά” αλλά και επειδή συνήθως ο κόσμος πηγαίνει να παίξει τα απογεύματα, ο Σύλλογος ζητούσε αποκλειστική χρήση).

Η Δημοτική Κοινότητα Πλατέος, με την υπ’ αριθ.6/2013 απόφαση της είχε εκφραστεί θετικά (!) στο αίτημα του Συλλόγου, προφανώς χωρίς να το σκεφτεί, αφού…… η παραχώρηση θα σήμαινε στην ουσία πως τα γήπεδα θα παραχωρούνταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Σύλλογο, για καθημερινή χρήση και χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα για τους δημότες που ήθελαν να παίξουν τένις να το πράξουν.

Τελικά, μετά από αντιδράσεις δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης – κυρίως των Χρ, Αλευρά και Γ. Απατσίδη – το θέμα αποσύρθηκε με πρόταση του Δημάρχου, ώστε ο Σύλλογος να “φέρει” μια νέα πρόταση, στην οποία θα υπάρχει ένα λογικότερο χρονοδιάγραμμα ως προς τη χρήση των γηπέδων.