Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΑΘΕ: κλειστή για 30 ώρες στο τμήμα Κλειδί – Αγαθούπολη

xartΑλλαγές και στην κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Νησέλι – Κλειδί (για όσους θέλουν να πάνε προς Αθήνα)

Κλειστή από τις 08.00 της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου έως τις 14.00 της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει η ΠΑΘΕ και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας,  λόγω της κατεδάφισης της γέφυρας του ανισόπεδου κόμβου στο ύψος του Αιγινίου.

Εξαιτίας αυτού του γεγονός θα γίνεται εκτροπή στην κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στην ΠΑΘΕ, στο τμήμα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κλειδίου και Αγαθούπολης-Μεθώνης για το παραπάνω χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό θα εκτρέπεται και η κίνηση των οχημάτων στην κατεύθυνση προς Αθήνα στο τμήμα της Εγνατίας Οδού, από τον ανισόπεδο κόμβο του Νησελίου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Κλειδίου.Στην ουσία, τα οχήματα που έρχονται από Αθήνα (προς Θεσσαλονίκη) θα πρέπει να βγαίνουν από την ΠΑΘΕ στο ύψος της Αγαθούπολης, να μπαινουν στην ΠΕΟ Κατερίνης-Αλεξάνδρειας και μέσα από το Αιγίνιο να φτάνουν στον κόμβο Νησελίου και μετά ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Κλειδίου. Αντίστροφα, όσοι από Θεσσαλονίκη κατευθύνονται προς Αθήνα, θα μπαίνουν από το Κλειδί στην Εγνατία, στο Νησέλι θα “βγαίνουν” στην ΠΕΟ Κατερίνης – Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια θα ξαναμπαίνουν στην ΠΑΘΕ στην Αγαθούπολη.

Όσα οχήματα κινούνται από Βέροια προς Αθήνα επί της Εγνατίας (με έξοδο στο Κλειδί στην ΠΑΘΕ), θα πρέπει να βγουν από το Νησέλι και μέσω της ΠΕΟ Κατερίνης – Αλεξάνδρειας θα ξαναβγαίνουν στην ΠΑΘΕ στην Αγαθούπολη.