Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Οι εκπαιδευτικοί της Ημαθίας καταδικάζουν τη δολοφονία του Π. Φύσσα

fys

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας ομόφωνα:

Καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από τους νεοναζιστές συμμορίτες της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα καταγγέλλει και όλους αυτούς που υπέθαλψαν και υποθάλπουν την επώαση των αυγών του νεοναζιστικού φιδιού.

Αυτούς που φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν το λαό χρησιμοποιώντας τη βία και την καταστολή, όταν κινητοποιείται ειρηνικά για να διεκδικήσει τα δίκαιά του.

Αυτούς που με την τακτική ΣΟΚ και ΔΕΟΣ σπέρνουν το φόβο, καταστρατηγούν Σύνταγμα, Δημοκρατία και νόμους για να εφαρμόσουν την αντιλαϊκή τους πολιτική.Αυτούς που αφού υιοθέτησαν την πατριδοκαπηλία και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μεταναστευτικό, ανέχονται να γίνεται η αστυνομία απλός παρατηρητής των δολοφονικών επιθέσεων εναντίον αδύναμων μεταναστών ή αντιφασιστών όπως συνέβη και πρόσφατα με τη δολοφονική επίθεση εναντίον μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Αυτούς που καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα με την εγκληματική θεωρία των δύο άκρων, εξισώνοντας θύτες και θύματα, ταυτίζοντας την αντιφασιστική αριστερά και τους πολιτικούς-ειρηνικούς της αγώνες για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της πολιτικής τους με την εγκληματική δράση των παρακρατικών νεοφασιστών.

Αυτούς που ωραιοποιούν την εικόνα των υπάνθρωπων υμνητών του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου, που τους πλασάρουν στις τηλεοπτικές-ραδιοφωνικές εκπομπές των ΜΜΕ ενώ αποσιωπούν εντέχνως την ιδεολογία και την παρακρατική- παραστρατιωτική τους δράση και εκπαίδευση.

Αυτούς που καλύπτουν πολιτικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο την ατιμωρησία τους.