Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας καταγγέλει αστυνομική τρομοκράτηση στο Πλατύ

antarsyaΑπό την  ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας καταγγέλλει την προληπτική εκφοβιστική και τρομοκρατικού χαρακτήρα επιχείρηση της Αστυνομίας Ημαθίας που έχει ως μοναδικό στόχο την φίμωση της λαϊκής αντίδρασης και της όποιας απόπειρας διαμαρτυρίας των δημοτών για την τριετή ομηρία και εκμετάλλευσή τους από τους παράγοντες της Κυβέρνησης της υπόθεσης του Γυμνασίου Πλατέος.

Καταγγέλουμε τους εμπνευστές αυτής της επιχείρησης που είναι αυτοί οι οποίοι ευθύνονται για την τριετή ομηρία του Γυμνασίου Πλατέος, …… αυτοί που δεν φρόντισαν να ακυρώσουν την απόφαση της Διαμαντοπούλου που το καταργούσε το 2011 και έκανε πίσω εξ αιτίας της μαζικής αντίδρασης των κατοίκων του Πλατέος.

Καταγγέλουμε αυτούς που χρησιμοποίησαν την Αστυνομία προληπτικά για να μην τους χαλάσει η αυριανή φιέστα της τελετής παράδοσης των εργατικών κατοικιών φοβούμενοι πιθανές διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Οι απειλές της αστυνομίας ότι όποιος αντιδράσει ή όποιος σηκώσει πανό θα συλληφθεί είναι απαράδεκτες και απολύτως ενταγμένες στη λογική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που μετέρχονται κάθε μέσο για να καταστείλουν τις λαϊκές αντιδράσεις.

Καλούμε το λαό του Πλατέος να αντιδράσει στην επιχείρηση αστυνομικής τρομοκρατίας και εκφοβισμού και να καταδικάσει πολιτικά τους εμπνευστές της.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας