Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ηττήθηκε χθες σε φιλικό ο Φίλιππος Βέροιας (στη Νάουσα) από τον Πανιώνιο

catsΤο πρώτο φιλικό πραγματοποίησε χτες (6/9) ο Φίλιππος Βέροιας απέναντι στον Πανιώνιο από τον οποίο ηττήθηκε με 75-71. Το παιχνίδι διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάουσας παρουσία αρκετού κόσμου που χειροκρότησε και τις δύο ομάδες.

Ο Δημήτρης Γκίμας, εκτός του Τριχόπουλου Γιώργου (τον ταλαιπωρεί μια θλάση) είχε στην διάθεση του όλους τους παίκτες με τους οποίους δοκίμασε πολλά συστήματα και έβγαλε τα συμπεράσματα του.

Δημήτρης Γκίμας: «Σαν πρώτο φιλικό και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου είμαι ευχαριστημένος. Δείξαμε χαρακτήρα στην άμυνα σε κάποια σημεία. Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ότι τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, δείχνουν ότι μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα αρχίσουν να φαίνονται σιγά σιγά»

Γιώργος Τραπεζανλίδης: «Παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Τα συμπεράσματα πάντως είναι θετικά με τους αθλητές μας να δείχνουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλες ομάδες όπως αυτή του Πανιωνίου. Συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και πάνω απ’ όλα εύχομαι να υπάρχει υγεία ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία»