Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΗΠΑ: ληστής γύρισε τα κλοπιμαία πίσω

catsΑν έχει γίνει πραγματικά (και δεν είναι μια ακόμη από τις μούφες του internet) η συγκεκριμένη πράξη έχει το μήνυμά της!

Ληστής είχε μπει πριν από 11 ή 12 χρόνια (ούτε ο ίδιος θυμάται ακριβώς πότε, σύμφωνα με το σημείωμά του) σε ένα κατάστημα στο Νάσβιλ του Τενεσί και με την απειλή όπλου είχε κλέψει περίπου 300 δολάρια (όταν άνοιξε το συρτάρι του ταμείου).

Ο ληστής πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος ώστε να αποδώσει τα κλεμμένα αλλά και να απολογηθεί για την τότε πράξη του!
“Επέμενε να πάρουμε αυτό το σημείωμα, πως έπρεπε να το πάρουμε” δήλωσε ο γιος του καταστηματάρχη, Somboon Wu. Το σημείωμα απευθυνόταν στον ιδιοκτήτη αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι “Δεν παίρνω πλέον ναρκωτικά και αισθάνομαι την ανάγκη να επανορθώσω για όλους αυτούς που έχω πληγώσει στο παρελθόν. Εύχομαι να δεχτείτε αυτά τα χρήματα και να με συγχωρήσετε. Να ’στε καλά. Ανώνυμος”.
Το κατάστημα με σχετική του ανακοίνωση τόνισε πως: «Αυτή είναι μια εμπνευσμένη πράξη η οποία μας υπενθυμίζει πόσοι καλοί άνθρωποι υπάρχουν σε αυτό τον κόσμο. Στον ανώνυμο θα θέλαμε να πούμε πως τον έχουμε συγχωρήσει και ότι τον ευχαριστούμε για αυτό το σημείωμα. Δεν μας νοιάζουν τα χρήματα. Πιο πολύ μας «άγγιξε» και μας συγκίνησε η πράξη του αυτή. Ευχόμαστε να είναι πάντα καλά».