Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δημοτικές: άρχισαν τα όργανα στην Ημαθία, πρώτη “επίσημη” υποψηφιότητα του Σκουμπόπουλου στη Βέροια

skoubopoulosΞεκίνησαν λοιπόν στην Ημαθία να ξεδιπλώνονται οι υποψηφιότητες. Και με τόσες πολλές που έχουν “εκδηλωθεί” (ανεπίσημα) στη Βέροια, λογικό ήταν η πρώτη “επίσημη” ανακοίνωση ενδιαφέροντος για τη διεκδίκηση Δήμου να αφορά τη Βέροια.

Την “Αυτοδιοικητική Συνεργασία” του ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος Χρ. Σκουμπόπουλος, μέσα από ένα κείμενο που κάθε άλλο παρά κείμενο σε ρυθμό κατενάτσιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.  Μεταξύ άλλων σε αυτό το κείμενο αναφέρεται πως “[…] Ο Δήμος κατέρρευσε, η Βέροια ρήμαξε, τα Τοπικά Διαμερίσματα και οι Οικισμοί εγκαταλείφθηκαν. Η απερχόμενη δημοτική αρχή διέλυσε…….  τις δημοτικές υπηρεσίες και τις μετέτρεψε σε παθητικό θεατή ανεκτέλεστων προγραμμάτων και απενταγμένων έργων. Απαξίωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, αγνοώντας τις αποφάσεις του και περιφρονώντας επιδεικτικά το διάλογο. Το μόνο «παραγωγικό» έργο που καταγράφει είναι οι εκ των υστέρων (υστερικές) διαμαρτυρίες και τα κούφια υπομνήματα για τις Υπηρεσίες και τους Φορείς, που φεύγουν από την πόλη και την περιοχή μας.”

 

Ο χορός λοιπόν στη Βέροια άνοιξε, στη Νάουσα υπάρχει μια ησυχία (πριν την καταιγίδα;;) ενώ στην Αλεξάνδρεια ασχολούνται με το δέντρο και όχι με το δάσος – αν και στον κάμπο  αναμένονται εξελίξεις και μάλιστα σύντομα…