Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΔΕΥΑΑΑλ: διακοπές στην Αλεξάνδρεια λόγω εργασιών για την τηλεδιαχείριση

tzilasdeyaallΔιακοπές στην παροχή νερού λόγω εργασιών της ΔΕΑΑΑλ σήμερα σε οδούς της Αλεξάνδρειας. Όπως είπε στο τοπικό ραδιόφωνο ο πρόεδρος της επιχείρησης Γιώργος Τζίλας οι εργασίες σχετίζονται με την εγκατάσταση ηλεκτροβανών στο δίκτυο της δημοτικής επιχείρησης ώστε να γίνεται ηλεκτρονικός έλεγχος των διαθεσίμων ποσοτήτων νερού στο δίκτυο αλλά και της ροής. Ο έλεγχος, όταν ολοκληρωθεί το έργο, θα γίνεται σε 12 σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος μέσα από ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα (ενδεικτικά στην περιοχή του Κέντρου Υγείας, στη συμβολή της Μακεδονομάχων με την Εθν. Αντίστασης, στη συμβολή της Βετσοπούλου με την Μεγ. Αλεξάνδρου).

Το έργο εντός της Αλεξάνδρειας θα ολοκληρωθεί σύντομα και έτσι η τελεδιαχείριση θα αρχίσει να λειτουργεί σύντομα.

Συγκεκριμένα διακοπές σήμερα γίνονται στις παρακάτω οδούς: Εθνικής Αντίστασης (από Βιζυηνού έως Πλαστήρα) και Βετσοπούλου (από Θεμ. Σοφούλη έως Εθνικής Αντίστασης) και θα διαρκέσουν περίπου μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι.

Όσο για την ποιότητα του νερού είπε πως μετρήσεις γίνονται συνεχώς (3 έλεγχοι για διαφορετικές πληροφορίες που σχετίζονται με την ποιότητα) και το νερό είναι άριστο και τα αποτελέσματα των αναλύσεων αποστέλλονται συνεχώς στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες για ενημέρωση.

Τέλος ο πρόεδρος έκανε έκκληση να προχωρήσει ο κόσμος στην αποπληρωμή των λογαριασμών του ενώ έκανε γνωστό πως οι χρέη που είναι μεγάλα έχουν ήδη βεβαιωθεί – εκ του νόμου – στην ΔΟΥ.