Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εργατικές στο Πλατύ: παραδίδονται την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον Δήμο Αλεξάνδρειας, οι εργατικές κατοικίες στο Πλατύ θα παραδοθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή το πρωί, στις  11.00

Το δελτίο τύπου του Δήμου αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει πως έπειτα από συνεχείς και επίμονους αγώνες, 80 εργατικές κατοικίες του οικισμού «ΠΛΑΤΥ Ι» θα παραδοθούν τελικά στους δικαιούχους τους…… και να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συγκεντρώσεων του οικισμού στο Πλατύ Ημαθίας, την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ., όπου θα λάβει χώρα η παράδοση των παραχωρητηρίων στους δικαιούχους των 80 κατοικιών του οικισμού «ΠΛΑΤΥ Ι», από τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Ο οικισμός έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο 27.950 τ.μ. που παραχωρήθηκε από το Δήμο. Περιλαμβάνει 36 διαμερίσματα τεσσάρων δωματίων, επιφάνειας 106 τ.μ. και 44 διαμερίσματα τριών δωματίων, επιφάνειας 93,25 τ.μ., καθώς και 2 αίθουσες συγκέντρωσης, 110 θέσεις στάθμευσης, 1 παιδική χαρά, 1 γήπεδο μπάσκετ και 1 γήπεδο ποδοσφαίρου.

Γενικότερα ο οικισμός είναι οργανωμένος με δρόμους, πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, πλήρη δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ηλεκτροδότησης και τηλεφωνίας, καθώς και ηλεκτροφωτισμού περιβάλλοντος χώρου.