Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αστυνομικοί υπάλληλοι Ημαθίας: κάλεσμα στους συναδέλφους του για συγκέντρωση στη Θεσ/νίκη

enosiastynimathiaΚάλεσμα στους αστυνομικούς – μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας ώστε να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 6ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στέλνει το Δ.Σ. Της Ένωσης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση-κάλεσμα οι αστυνομικοί αναφέρουν τα ακόλουθα:

Συνάδελφοι,

Οι απαράδεκτες συνθήκες εργασίας και βιοτικού επιπέδου στις οποίες έχουμε περιέλθει, δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο. Είμαστε εξαθλιωμένοι, από κάθε πλευρά, ενώ οι περισσότερες Υπηρεσίες μας υπολειτουργούν λόγω των πολλών και σοβαρών ελλείψεων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε και εμείς αλλά και οι συμπολίτες μας.

Τρόικα και Κυβέρνηση δεν δείχνουν να κατανοούν τα σοβαρά προβλήματά μας. Το Σχέδιο Νόμου που προβλέπει την Αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί την ταφόπλακα για το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας, εφόσον το μόνο που τροποποιεί είναι η αύξηση των διοικητικών θέσεων και των θέσεων των ανώτατων αξιωματικών, ενώ παράλληλα καταργούνται 6700 οργανικές θέσεις για το χαμηλόβαθμο προσωπικό.

Η συνεχόμενη καταστρατήγηση ωραρίου, οι δεκάδες οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις, τα υπερπλήρη Αστυνομικά κρατητήρια των Υπηρεσιών μας καθώς και δεκάδες άλλα προβλήματα για τα οποία η Φυσική και Πολιτική Ηγεσία μας κωφεύει, μας έχουν φτάσει στα όρια μας.

Για όλα τα ανωτέρω:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΣΤΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΩΡΑ 17:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Αστυνομικός σε απαξία, κοινωνία σε Αταξία.

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΜΟΥΡΤΗΣ Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος