Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συγχαρητήριο μήνυμα Τσαβδαρίδη στις επιτυχούσες και επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων 2013

Θα ήθελα ολόψυχα να συγχαρώ όλες τις επιτυχούσες και όλους τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, τις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας.
Η ιδιαίτερα σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας, αποτέλεσμα της επίπονης και συστηματικής σας προσπάθειας, αποτελεί δικαίωση τόσο για σας και για τις οικογένειες σας, όσο και για τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι στάθηκαν και αυτοί ακούραστοι συνοδοιπόροι και καθοδηγητές σας σε αυτήν την πορεία.

Η νέα σελίδα της ζωής και η γεμάτη προκλήσεις και καινούργιους στόχους ακαδημαϊκή πορεία που απλώνεται μπροστά σας, ας αποτελέσει το εφαλτήριο για ακόμα περισσότερες χαρές, ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα.
Στους μαθητές που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να αγγίξουν τον στόχο τους τη φετινή χρονιά, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν, αξίζουν τα ίδια θερμά συγχαρητήρια. Οι ίδιοι οφείλετε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας και να συνεχίζετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Η ζωή ούτε σταματάει, ούτε τελειώνει στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Ως Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ, ως Βουλευτής Ημαθίας και κυρίως ως γονιός, θα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι κοντά στις αγωνίες, στα προβλήματα και στις ανάγκες των παιδιών μας και να συμβάλλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στη διασφάλιση καλύτερων προοπτικών για το μέλλον τους σε όλα τα επίπεδα της ακαδημαϊκής, επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής τους διαδρομής.