Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξεκινάμε απλά μαθήματα αριθμητικής (δωρεάν και για περίοδο 10 μηνών)


Από σήμερα ξεκινάμε απλά μαθήματα αριθμητικής αλλά και …λογικής. Εντάξει, ποτέ δεν ήμασταν καλοί στα μαθηματικά αλλά μια προσθαφαίρεση και μια απλή μέθοδο των τριών την κατέχουμε. Για λογική δεν το συζητάμε, γιατί πλέον το παράλογο από αυτές τις μέρες και για το επόμενο 10μηνο θα θριαμβεύσει.
Ξεκινάμε λοιπόν: στην αρχή το σκορ ήταν 10 (+4) έναντι 11, στη “μικρή” κατηγορία. Το “μικρή” δεν υποκρύπτει τίποτε, το αντίθετο μάλιστα, γιατί η κατηγορία αυτή έχει παίχτες διαμάντια.
Από το 10+4…

…είναι ζήτημα πλέον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις κινήσεις άλλων ενδιαφερομένων που ήδη μετρούν τα κουκιά (που φαίνεται πως θα βγουν στο τέλος), να έχουν μείνει οι 5. Και αυτό που γράφουμε είναι καρατσεκαρισμένο!

Μια απλή πράξη λοιπόν και το αποτέλεσμα θα δείξει πόσοι έχουν φύγει έως τώρα για άλλες πολιτείες – και μάλιστα με την πίκρα στα χείλη και το παράπονο εύγλωττα διατυπωμένο συνεχώς. Ορισμένοι δε παίχτες έχουν απογοητευτεί τόσο πολύ (οι πληροφορίες που έχουμε μιλάνε για 4 τουλάχιστον), που σκέφτονται να κρεμάσουν τα παπούτσια τους για την ερχόμενη περίοδο.

Περισσότερα μαθήματα απλής αριθμητικής, ανά τακτά διαστήματα, στο 10μηνο που θα ακολουθήσει. 
Ξεκινάμε ένα ολόκληρο δεκάμηνο νωρίτερα ε; Όχι “προβλέψεις” της τελευταίας στιγμής…