Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΕΤΑΑ, οι οριστικοί πίνακες των ωφελουμένων γυναικών για τις εγγραφές παιδιών σε διάφορες δομές

 
Από την Κυβέρνηση ανεπίσημα αναφέρουν πως αναζητούν επιπλέον κονδύλια για το πρόγραμμα, ώστε να μπορέσουν να βοηθηθούν και οι οικογένειες που έμειναν εκτός.

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης οι οριστικοίπίνακες των ωφελουμένων / επιλαχουσών / απορριπτέων γυναικών, ανά νόμο, για το πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής”.

Πρόκειται για το πρόγραμμα βάσει του οποίου θα μπορούν να εγγραφούν σε βρεφικούς, παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς καθώς και σε ΚΔΑΠ αλλά και ΚΔΑΠ ΜΕΑ τα παιδιά όσων έχουν συγκεντρώσει τα απαιτούμενα μόρια.
Τους οριστικούς πίνακες ωφελουμένων (ονόματα με αλφαβητική σειρά) μπορείτε να δείτε:
για την Αλεξάνδρεια, ΕΔΩ
για τη Βέροια, ΕΔΩ
για την Νάουσα, ΕΔΩ

Επίσηςτην ΕΕΤΑΑ ανακοινώθηκε ότι μετά την οριστικοποίηση…

… των συνολικών πρόσθετων πόρων που θα διατεθούν στο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματική τοποθέτηση παιδιών σε διαθέσιμες θέσεις με βάση τον πίνακα επιλαχουσών γυναικών. Οι εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων γυναικών, θα είναι διαθέσιμες στο site της ΕΕΤΑΑ έως την Παρασκευή 30/8/2013. Οι ωφελούμενεςγυναίκες θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουντο ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 13/9/2013.