Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τσαβδαρίδης: συνάντηση στο 9ο συνέδριο της ΝΔ με την υφυπουργό Υγείας Ζέτα Μακρή, αλλά και μέλη της ΟΝΝΕΔ


Με τη νέα υφυπουργό Υγείας και καλή του φίλη κ.Ζέτα Μακρή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει διεξοδικά ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψηφοφορίας για την εκλογή των μελών της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που έγινε την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Ο Λάζαρος ευχήθηκε στην κ. Μακρή τα καλύτερα για τα καινούργια της καθήκοντα, υπογραμμίζοντας της ότι, ελπίζει η θητεία της ως υφυπουργού να συνδυαστεί με γόνιμες αποφάσεις για τον χώρο της Υγείας που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κοινωνίας. Ειδικότερα για τα Νοσοκομεία της Ημαθίας, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης ζήτησε από τη νέα Υφυπουργό να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών τους και της περαιτέρω αναβάθμισης τους, τονίζοντας της ότι οι πολίτες της Ημαθίας προσδοκούν από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου να σταθεί πολύτιμος αρωγός προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, ο βουλευτής πέρασε αρκετό χρόνο με πολλούς εκπροσώπους της νέας πολιτικής γενιάς της ΟΝΝΕΔ . Άκουσε τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, συζήτησε μαζί τους τα θέματα της επικαιρότητας και τους ζήτησε να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της μεγάλης προσπάθειας για τη δημιουργία μίας νέας Ελλάδας που θα αντανακλά τα όνειρα και θα δικαιώνει τους κόπους τους. Σε αρκετές από τις συζητήσεις αυτές παρούσα ήταν και η νέα Υφυπουργός Υγείας κα Ζέτα Μακρή, καλή φίλη του βουλευτή.