Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου: είχε πολλές στιγμές …δράσης!


η φωτογραφία που διένειμε
χθες ο δημ. σύμβουλος Χρ. Αλευράς

Μια συνεδρίαση στην οποία ακούστηκαν και έγιναν πολλά. 

Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, η οποία είχε τα πάντα: διαμαρτυρία εκτός και εντός αίθουσας από μέλη της ΟΜΑ.Δ.Α (θα υπάρχει βίντεο σε λίγο), καταγγελίες και αψιμαχίες επί προσωπικού μεταξύ δημότη και προέδρου της ΚΕΔΑ, αναγγελία ανεξαρτητοποίησης συμβούλου της πλειοψηφίας, είσοδο-παραμονή επί 10λεπτο-έξοδο του ιδίου συμβούλου που στην ουσία δεν καρέκλα να καθίσει, ολίγα αθλητικά (αφού όπως θα δείτε σε βίντεο αργότερα, σήμερα η ομάδα της Αλεξάνδρειας παραδίδει δελτία και σφραγίδες στο δημοτικό κατάστημα) και φυσικά ολίγον πανηγύρι (Αύγουστος μπαίνει).
Τέλος πάντων, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανεβαίνουν βίντεο ή και φωτογραφίες από τη χθεσινή – ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ – συνεδρίαση για να έχετε μια εικόνα από χθες το βράδυ.

Η φωτογραφία της συνεδρίασης “ανήκει” στον Χρήστο Αλευρά. Τη διένειμε χθες το βράδυ και δείχνει το χάλι που υπάρχει κατά τη μεταφορά των σκουπιδίων από το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Γιατί κάπου ο Αλευράς (και ο Τασιόπουλος, μαζί φωνάζουν εδώ και πολύ καιρό – και κανείς δεν δίνει σημασία) έχουν δίκιο: η κατάσταση είναι απαράδεκτη και όοοοολα αυτά κάποια στιγμή θα τα φάμε και θα τα πιούμε!