Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Παρουσιάστηκαν από τον Φίλιππο Βέροιας οι Γιώργος Μαυρογιάννης και Ανδρέας Σιζόπουλος


Έγινε χτες (10/7) στα γραφεία του Φιλίππου στο Φιλίππειο γυμναστήριο Βέροιας η επίσημη ανακοίνωση των δύο νέων αποκτημάτων του Φιλίππου, Μαυρογιάννη Γιώργου και Σιζόπουλου Ανδρέα παρουσία του προέδρου του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας κου Τραπεζανλίδη Γιώργου, του αντιπροέδρου κου Σκουρτόπουλου Σωτήρη, του υπεύθυνου τμήματος μπάσκετ κου Λαζού Ηλία και του προπονητή Δημήτρη Γκίμα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι πρώτες δηλώσεις των παιχτών καθώς και των κ. Τραπεζανλίδη Γιώργου και Ηλία Λαζού.


Τραπεζανλίδης Γιώργος: “Είμαστε στην φάση των μεταγραφικών κινήσεων. Σήμερα παρουσιάζουμε τους δυο από τους τρείς νέους παίχτες. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε σήμερα να έχουμε κοντά μας και τον Branislav Tomic ο οποίος βρίσκεται στην Σερβία. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για δύο ακόμη αθλητές. Οι στόχοι για την φετινή χρονιά θα είναι υψηλοί, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε. “
Ηλίας Λαζός: “Καλωσορίζουμε σήμερα δύο πολύ καλούς παίχτες και κυρίως δύο πολύ καλά παιδιά. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της επάνδρωσης της ομάδας ενώ ακολουθούν κι άλλες κινήσεις πάντα με σύνεση και μεθοδικότητα ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Εύχομαι ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, φέτος χρειαζόμαστε την βοήθεια τους ακόμη περισσότερο.”
Σιζόπουλος Ανδρέας: “Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στον Φίλιππο Βέροιας και περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος και να βοηθήσω τα μέγιστα στην νέα μου ομάδα. Στο φίλαθλο κοινό της Βέροιας θέλω να πω ότι θα έρθει στο γήπεδο και θα δει μια ομάδα που θα προσπαθεί να κερδίσει όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως δυναμικότητας. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την πορεία μας στο πρωτάθλημα, μια πιθανή άνοδο ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα παίξουμε ένα καλό μπάσκετ ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα βρεθεί κοντά μας.”

Μαυρογιάννης Γιώργος : “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Φίλιππο Βέροιας και θα βοηθήσω στα μέγιστα ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της για την νέα σεζόν. Ελπίζω ο κόσμος της Βέροιας να βρεθεί κοντά μας και να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια.”