Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ημαθία: δυο συλλήψεις σε Αλεξάνδρεια και Βέροια (για κλοπή και απόπειρα εκβίασης)


Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός 31 ετών, για κλοπή σε όχημα. Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια, ο προαναφερόμενος διέρρηξε θραύοντας το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού του Ι.Χ. επιβατηγού ενός 38χρονου και αφαίρεσε έγγραφα, δύο ζεύγη γυαλιά ηλίου και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 300 ευρώ, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα…

…κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους. Επιπλέον, στην κατοχή του 31χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ενός 50χονου ημεδαπού, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 12.07.2013 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας εξιχνιάστηκε περίπτωση απόπειρας εκβίασης σε βάρος 32χρονου ημεδαπού στη Βέροια και συνελήφθη ένας άνδρας 29 ετών.
Αρχικά, προηγήθηκε η καταγγελία ενός 32χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος στη Βέροια, ότι κατά το χρονικό διάστημα 10-12.07.2013 ο 29χρονος τον απείλησε ότι θα προκαλέσει φθορές στο κατάστημά του και απαιτούσε να του δώσει προϊόντα χωρίς να πληρώσει το αντίστοιχο αντίτιμο.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (13.07.2013) το πρωί, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.