Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δ.Σ. ΚΕΔΑ: συνεδριάζει σήμερα στις 18.00


Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη και ώρα 18.30 το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση τροποποίησης του προϋπολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α. οικ. έτους 2013
2. Λήψη απόφασης για τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση της επιχείρησης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, που αφορά την αίτηση αναστολής της κ. Στυλιανής Σταθοπούλου.
3. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση ή μη πολιτιστικών εκδηλώσεων – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
4. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια ή μη προμήθειας πλαστικοποιητή Α3 για τις ανάγκες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
5. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια ή μη προμήθειας ειδών χρωματοπωλείου για τις ανάγκες του Κ.Δ.Α.Π. – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
6. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια ή μη προμήθειας ηλεκτρολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού για τη στελέχωση αθλητικών χώρων – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα στις 14.00 θα γίνει και η συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με τους εκπροσώπους του Δήμου (για το θέμα αρμόδιος είναι ο αντιδήμαρχος Σ. Κούγκας), προκειμένου οι πρώτοι να ενημερωθούν για την εφαρμογή του νέου κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων.

Περισσότερα ΕΔΩ