Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δωρεά 26 κρανών για την Ομάδα ΔΙΑΣ της Ημαθίας από ιδιωτική εταιρία


Δελτίο τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας

Αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας των μελών της Ένωσης μας και της εταιρείας “NORTH-STAR” ιδιοκτησίας των Αφών ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, σήμερα 29/07/2013 υπό την σκέπη και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Βέροιας Ναούσης και Καμπανίας Σεβασμιότατου Παντελεήμονος, έγινε δωρεά προς την Ένωση μας 26 κρανών προκειμένου αυτά να χρησιμοποιηθούν από τους άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.
Ως Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Ημαθίας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ για την δωρεά αυτή, απόρροια της Αγάπης τους για τον τόπο από τον οποίο κατάγονται και της αναγνώρισης της δύσκολης αποστολής των ανδρών της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. Ημαθίας.

Στην τελετή παράδοσης ενώπιον Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας Σεβασμιότατου Παντελεήμονος παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης, ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο Επίσκιος Ναζιανζού κ. Θεοδώρητος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας κ. Απόστολος Μούρτης, ο  πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ημαθίας κ. Νικόλαος Τρίγκας καθώς και αντιπροσωπεία των ανδρών της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. Βεροίας. Εν συνεχεία στα γραφεία της Ένωσης μας , τα κράνη διένειμε ο πρόεδρος της Ένωσης μας κ. ΜΟΥΡΤΗΣ Απόστολος στους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. με τις ευχές να μείνουν πάντοτε αχρείαστα…