Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

4ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας: μια πολύ ωραία εκδήλωση χθες το βράδυ

Μια πολύ ωραία εκδήλωση έγινε εχθές από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου της Αλεξάνδρειας, σε κέντρο της περιοχής.

Μια εκδήλωση που επελέγη να γίνει την τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς, ώστε να κλείσει όμορφα ένας ακόμη χρόνος αλλά και να γίνει ένας αποχαιρετισμός στα παιδιά που από του χρόνου θα αλλάξουν σχολείο και θα πάνε στο γυμνάσιο.
Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δυο μέρη:

κατά το πρώτο μέρος οι παρευρισκόμενοι είδαν θεατρικό από τα παιδιά (μια διασκευή του Πλούτου του Αριστοφάνη), άκουσαν τραγούδια εξαιρετικά ερμηνευμένα από τη χορωδία και στο τέλος έγινε η απονομή αναμνηστικών στους μαθητές. Ήταν ένα μέρος της εκδήλωση με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, αφού όπως και να το κάνουμε ένας αποχαιρετισμός δεν είναι ποτέ εύκολο πράγμα!

Κατά το δεύτερο μέρος, στο διάστημα που μείναμε εκεί) όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν, αφού υπήρχε ζωντανή μουσική από ορχήστρα (με λαϊκή αλλά και παραδοσιακή μουσική). 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πέραν των γονέων ήταν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο διοικητής του Αστυν. Τμήματος Αλεξάνδρειας, ενώ ορισμένοι εξ’ αυτών έδωσαν στους μαθητές τα αναμνηστικά – όπως αυτό της φωτογραφίας.