Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πέντε συλλήψεις χθες στην περιοχή της Αλεξάνδρειας


Δυο άτομα συνελήφθησαν για κλοπή και ακόμη τρία για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, δύο ημεδαποί 38 ετών, για κλοπή χλοοκοπτικού μηχανήματος.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια, εντοπίστηκε από αστυνομικούς ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο ημεδαποί και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκε ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι είχαν αφαιρέσει το χλοοκοπτικό μηχάνημα αξίας (330) ευρώ λίγη ώρα πριν από το κατάστημα ενός 60χρονου ημεδαπού στα Καβάσιλα Ημαθίας.
Το μηχάνημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης διάπραξης κλοπών και μεταφοράς κλοπιμαίων.
Επίσης χθες το βράδυ συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, τρεις ημεδαποί 20, 23 και 32 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, εντοπίστηκε ένα όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος και συνεπέβαιναν οι λοιποί ημεδαποί και σε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο του οχήματος οι προαναφερόμενοι απέρριψαν κατά την προσέγγιση των αστυνομικών δύο μικροσυσκευασίες που περιείχαν κάνναβη.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6,8) γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση και για τις δυο περιπτώσεις διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ενώ όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.