Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δεν πρόκειται να τον ρίξουν με τίποτε (εκτός εάν…)


Θα ξανακάνουμε την ίδια ανόητη ερώτηση που είχαμε κάνει με έμμεσο τρόπο προ ημερών: υπήρξε κανείς λογικά σκεπτόμενος Έλληνας που να πίστεψε ποτέ πως ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης θα απέσυραν τη στήριξή τους;
Με τέτοια δημοσκοπικά ποσοστά αλλά και με δεδομένη τη στάση τους το τελευταίο διάστημα υπήρχε τέτοια περίπτωση;
Αφού δεν το έκαναν την πρώτη ημέρα, άντε τη δεύτερη, που ξεκίνησε η ιστορία με την ΕΡΤ, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνουν τις επόμενες ημέρες. Τότε θα το έπαιζαν και …ήρωες. Όσο όμως οι ημέρες περνούσαν, τόσο ο χρόνος “δούλευε” για τον Πρωθυπουργό. Άλλωστε ήξεραν τι θα γίνονταν στην ΕΡΤ από την πρώτη ημέρα, ήταν ενημερωμένοι για κάθε σημείο του σχεδίου!
Άσε που ήρθε και η βολική (από πολιτικής άποψης και μάλιστα για άπαντες) και σολομώντεια απόφαση του ΣτΕ και το γλυκό έδεσε πλήρως.
Θα μείνουν κοντά στον Αντώνη για όσο καιρό χρειαστούν. Και θα τον στηρίξουν, εκτός πια κι αν ο Αντώνης κάνει κανά πραγματικά τραγικό πολιτικό ελιγμό. Δεμένους τους έχει, γιατί γνωρίζει – και γνωρίζουν και οι ίδιοι – πως εάν η χώρα πάει σε εκλογές θα εξαϋλωθούν πολιτικά, θα γίνουν αστρόσκονη με τα ποσοστά που θα βγάλει η κάλπη.