Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αθώοι Στ. Δριστάς και ακόμη 3 άτομα για το θέμα της μελέτης της αποχέτευσης στον πρώην Δήμο Πλατέος


Όπως μάθαμε, έληξε τελικά η δικαστική περιπέτεια που είχαν ο πρώην δήμαρχος Πλατέος Στέφανος Δριστάς και ακόμη 3 άτομα για το θέμα της μελέτης της αποχέτευσης, ένα θέμα το οποίο απασχόλησε την τοπική κοινωνία αλλά και (τουλάχιστον) δυο εκλογικές αναμετρήσεις.
Όλοι κρίθηκαν αθώοι από το τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για εκείνη την υπόθεση, χθες.

Πάντως, είχαν ακουστεί πολλά εδώ και μια δεκαετία περίπου, και σε μια εποχή – όπως αυτή που ζούμε – που οι “καμπάνες”, ποινικής ή διοικητικής φύσης, σε πρώην και νυν της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη τη χώρα πέφτουν βροχή, η χθεσινή αθωωτική απόφαση έχει τη σημασία της.  

Μία απάντηση στο “Αθώοι Στ. Δριστάς και ακόμη 3 άτομα για το θέμα της μελέτης της αποχέτευσης στον πρώην Δήμο Πλατέος”

Πλήρης δικαίωση του κ Στέφανου Δριστά. Μετά από 10 χρόνια Γολγοθά με οικονομικές και ηθικές συνέπειες για τον ίδιο και την οικογένεια του, οι Δικαστές τον παρέδωσαν ΛΕΥΚΟ στην κοινωνία. Όμως κάποιοι (κύριοι) ασέλγησαν πολιτικά επάνω σε αυτή την κατασκευασμένη υπόθεση, και όχι μία φορά αλλά σε κάθε προεκλογική Δημοτική περίοδο, ακόμη και τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές. Ακόμη και τα δήθεν πολιτικά αδέλφια του τον διέσυραν σε κάθε τους συζήτηση. Και τώρα? Τώρα σε ποιόν θα απολογηθούν για τα βρώμικα σχέδια τους? Θα ζητήσουν συγνώμη? Θα ντραπούν για τα άνομα κατορθώματα τους? Νομίζω πώς όχι. Γιατί σε αυτά είναι μπουμπούκια, είναι γκέμπελς, και αυτοί δεν έχουν θάρρος για κάτι τέτοιο. Πιστεύω όμως πώς ο κ Δριστάς πρέπει σύντομα όλους αυτούς να τους κατανομάση έναν προς ένας για να μάθη και ο κόσμος με ονοματεπώνυμο τα κατορθώματα τους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.